Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Mensen met déze sterrenbeelden kunnen bijzonder slecht tegen hun verlies

Het is december en dat betekent een maand vol samenzijn. En wat doen we al gauw zo rond al die feestdagen? We spelen spelletjes.

Van Kolonisten van Catan tot aan Monopoly, Mens-Erger-Je-Niet of 30 Seconds: alle spelletjes zijn even spannend. En natuurlijk leuk om te spelen, zo met vrienden en familie.

Advertentie

Toch is het oppassen voor een aantal mensen. Want niet iedereen kan even goed tegen zijn of haar verlies… En voor je het weet is dat bord door de kamer gevlogen.

1. Stier (21 april – 20 mei)
Stieren staan niet bepaald bekend om hun geduld. Ze hebben duidelijke doelen in het leven en ja, daarbij winnen ze graag. En als het dan even niet lukt… Oei. Geef ze dan maar gauw een wijntje.

2. Waterman (21 januari – 19 februari)
Leuk hoor, samen zijn met familie. De Waterman houdt van goed gezelschap en plezier. Dol op spelletjes, dus. Maar ja, ze willen niet altijd even goed luisteren naar anderen. Anderen die misschien wél geluk hebben in het spel. Ze houden van een ideaalbeeld en in dat beeld winnen ze altijd.

3. Ram (21 maart – 20 april)
Ze willen nu eenmaal altijd de eerste zijn. Ze zijn actief en gaan graag uitdagingen aan. Ze durven dus best wat risico’s te nemen in het spel. Maar dat loopt niet altijd even soepel af en dan… Worden ze chagrijnig. Ze kunnen absoluut niet goed omgaan met een tegenslag.

4. Kreeft (22 juni – 22 juli)
Kreeften zijn nu eenmaal wat lichtgeraakt: zodra even niet zo gaat zoals ze willen, worden ze boos. Ze gooien ook gauw hun emoties in de strijd. Voor je het doorhebt is het huilen geblazen. Die emoties laten ze maar moeilijk los, dus helaas, bij verlies is je avond al gauw een beetje verpest.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat. Beeld: iStock

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien