Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Niet alleen storm Dennis, ook warme temperaturen op komst

Na Ciara maken we ons komend weekend op voor haar opvolger: storm Dennis. Maar gelukkig is het niet alleen maar ellende wat de klok slaat, we krijgen ook heerlijke lente-temperaturen van de weergoden cadeau.

Aan het einde van het weekend krijgen we én te maken met storm Dennis (niet te verwarren met presentator Dennis Storm) en met opvallend hoge temperaturen voor deze tijd van het jaar.

Advertentie

Zaterdagavond kunnen we de eerste zware windstoten verwachten en in de nacht trekt storm Dennis vervolgens over de kust. Daar kun je zware windstoten tot wel 90 kilometer per uur verwachten. Inwoners in het noordwesten van ons land krijgen nog pittigere windstoten voor hun kiezen tot wel 110 kilometer per uur.

Eerste lentedag in februari

Zondagochtend en rond het middaguur wordt het helemaal onstuimig. Gelukkig neemt de stevige wind rond het middaguur al wat af, maar het blijft regenen en waaien. Ondanks de harde wind kunnen we wél rekenen op fijne temperaturen. De laatste dag van het weekend wordt het zo’n 14 tot 17 graden. We mogen dan zelfs spreken van de eerste lentedag.

Zulke temperaturen zijn uniek voor deze tijd van het jaar. Met zo’n 14 à 15 graden is het gemiddeld al even warm als het normaal gesproken eind april pas in ons kikkerlandje is. Waarschijnlijk mogen we zondag dan ook spreken van de 1 van de warmste 16 februari’s ooit.

Moet je dit weekend de deur uit? Een goede regenjas komt dan wel van pas:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weeronline. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien