Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Nieuw in de supermarkt: stroopwafels met speciale smaakjes

Bij Albert Heijn liggen vanaf nu stroopwafels met wel héél bijzondere smaken in de schappen. Naast de gewone roomboterstroopwafel kun je bij deze supermarkt nu ook stroopwafels met karamel-zeezout, rozemarijn-zeezout, banaan-karamel, mango-chili en aardbei kopen. Benieuwd?

De stroopwafel is een oer-Hollandse lekkernij en omdat de Albert Heijn niet vies is van een beetje uitproberen, hebben ze maar liefst negen nieuwe varianten bedacht.

Advertentie

Lavendel-zwarte peper
Durf jij de bijzondere smaken dark-roast chocolate, mango-chili, sinaasappel-kaneel, rozemarijn-zeezout of lavendel-zwarte peper aan? Of ga je liever voor de wat simpelere versies, zoals karamel-zeezout, speculaas, aardbei of banaan-karamel? Zo maakt de Albert Heijn het ons nog moeilijker om niet te snoepen…

Red velvet chocolade cookie
Niet echt fan van stroopwafels? Niet getreurd, want de AH komt ook met nieuwe koeken. Zo zullen ze dark roasted stroopkoek (met de smaak van koffie en cacao) en een chocolate chip cookie met red velvet en witte chocolade op de markt brengen. Klinkt goed!

Wij zijn in ieder geval benieuwd naar deze nieuwe smaakcombinaties. En een stroopwafel of andere koek gaat er op z’n tijd wel in, toch?

Zin om zelf aan de slag te gaan? Dít is de ultieme traktatie voor bij de koffie: de klassieke meringues met een vleugje chocolade:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Culy. Beeld: iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien