Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Kamer van 6 vierkante meter voor 878 euro per maand verbaast het internet

In Amsterdam wonen is allang niet meer zo vanzelfsprekend voor menig student: vind maar eens een betaalbare woonruimte.

De woningmarkt is krap en op Funda kom je dan ook de gekste dingen tegen.

Advertentie

Bieden
Op de website Kamernet.nl wordt deze kamer op de Roetersstraat nu aangeboden. Het is een straat waar meerdere gebouwen van Universiteit van Amsterdam zitten, dus het is een gewilde plek voor studenten. De huur is wel inclusief gas, water en licht, maar is alsnog uitzonderlijk hoog voor de ruimte die je hiervoor krijgt. Je deelt namelijk een wasmachine, droger en vaatwasser met één huisgenoot.

Als je interesse hebt, dan moet je ook nog eens 1700 euro borg overmaken naar de eigenaar. Alle meubels die in de kamer staan, een bed en een Ikea-kast, moet je overnemen voor 250 euro. Plus een maand huur: dan mag je 2828 euro in één keer ophoesten als je hier wilt intrekken. Dan maar hopen dat die studie het waard is. Het lullige is dat in je kleine kamer ook nog eens de boiler van het huis staat, waardoor je in de praktijk nog nét iets minder ruimte overhoudt dan 6 vierkante meter. Nou ja, alle studenten klaar? Bieden maar.

Dit is de kamer:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Kamernet

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien