Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Nieuw op Libelle: dagelijkse tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

De tarotkaart die voor dinsdag 6 oktober 2020 is getrokken, is de kaart van de Schildknaap van Zwaarden. Deze kaart staat voor het volgende.

Op elke hoek gevaar zien, nerveuze spanning en onervarenheid. Kritiek krijgen en leermomenten horen bij deze kaart, maar ook kansen krijgen en helder kunnen nadenken. In relaties gaat het over onuitgesproken irritaties en het weer goed kunnen maken.

Advertentie

Ram:

Concurrenten kunnen op je zenuwen werken vandaag, ze wakkeren je vechtlust aan. Eigenlijk bestaan ze alleen in je hoofd, want iedereen is uniek. Wat jij doet kan niemand anders.

Stier:

Is er iemand op je baan, je geld of je partner uit? Jouw zekerheden zijn je heilig, maar je kunt je ook afvragen hoe ‘zeker’ het leven eigenlijk is. Tel je zegeningen, adem diep door, en je leeft nu!

Tweelingen:

Een tikkie zenuwachtig babbel je er waarschijnlijk op los vandaag. Zoek iemand bij wie je dit ei kwijt kunt. Je moeder of je yogamaatje? Doe in ieder geval wat zonnegroetjes, dat helpt echt.

Kreeft:

‘Heb ik dat weer? Ik heb ook nooit geluk’. Misschien overvallen dat soort oordelen je momenteel. Dat kost veel energie, dus buig ze richting je pluspunten. Wat ging er goed vandaag?

Leeuw:

Die stoelpoot krijgt een schop, je slaat met een deur… Tikkeltje humeurig vandaag? Niets vijzelt je stemming beter op dan complimenten. Vis eens bij een geliefde.

Maagd:

Gaan je gedachten weer met je aan de haal? Zet je pieker-knop op ‘uit’. Onthoud dat je zelf de baas bent over wat zich in je hoofd afspeelt. Kies voor heldere en zonnige analyses.

Weegschaal:

Zeg je wat iemand wíl horen, of zeg je wat je écht denkt? Om vage redenen kun je je wat onzeker voelen vandaag. Kies ervoor om te vertrouwen, vooral op je eigen oordeel.

Schorpioen:

Met jouw olifantengeheugen herinner je je alles wat misging in het verleden. Weet dat dat niets zegt over de toekomst. Trek vandaag die zwarte jas uit en kies wat kleurrijkers. Staat beter.

Boogschutter:

Je bent nu bereid om te (bek)vechten voor je gelijk. Vraag is alleen of je genoeg van het onderwerp afweet. Houd je nog even in voordat je iets zegt. Het behoedt voor miskleunen.

Steenbok:

Waar anderen een vliegtuig zien om mee naar de tropen af te reizen, zie jij een ramp in wording vandaag. Laat alles waarmee je onervaren bent even gaan, richt je op de status quo.

Waterman:

Dit is een prima dag voor grondige analyses. Schrijf de pluspunten en minpunten op, en weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af. Je verstand staat op scherp. Luister ook naar je hart.

Vissen:

Dromen veranderen soms in nachtmerries. Vandaag ben je toe aan een knuffel, aan geruststelling en aanmoediging. Is er niemand, omarm dan jezelf. Probeer het maar, dat lukt jou.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt.

Lees meer

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien