Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit telefoonhoesje is de populairste modetrend van dit moment

Of we het nou willen of niet: onze telefoon is een van de weinige dingen die we al-tijd bij ons hebben. Wil je niet altijd een tas meenemen? Dat hoeft met dit telefoonhoesje ook niet meer.

Tassen, schoenen, haarspeldjes: bij elke outfit dragen we weer andere accessoires. Onze telefoon viel daar altijd buiten. Een hoesje hebben veel mensen wel om hun telefoon, maar daar blijft het vaak bij. Toch lijkt daar verandering in te komen. Volgens de laatste trends neem je je telefoon niet meer mee in je zak of in je tas, maar om je nek of schouder. Dat klinkt misschien niet heel trendy, maar met de phone cord is dat het wél.

Advertentie

Phone cord
De phone cord is een koord waar je je telefoon aan hangt. Het koord is er in allerlei kleuren en van allerlei materialen. In plaats van een kast vol tassen, hebben we dus binnenkort een la vol telefoonkoordjes. Leuk, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We LOVE this one, thank you @bloemen_mode 🤩 Enjoy the summer hands free 🙌🏼 . . . . . #kascha #kaschaconcepts #colors #summer #phonecord #phonecase

Een bericht gedeeld door KASCHA-C (@kaschaconcepts) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be/nl. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien