Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Dit telefoonhoesje is de populairste modetrend van dit moment

Of we het nou willen of niet: onze telefoon is een van de weinige dingen die we al-tijd bij ons hebben. Wil je niet altijd een tas meenemen? Dat hoeft met dit telefoonhoesje ook niet meer.

Tassen, schoenen, haarspeldjes: bij elke outfit dragen we weer andere accessoires. Onze telefoon viel daar altijd buiten. Een hoesje hebben veel mensen wel om hun telefoon, maar daar blijft het vaak bij. Toch lijkt daar verandering in te komen. Volgens de laatste trends neem je je telefoon niet meer mee in je zak of in je tas, maar om je nek of schouder. Dat klinkt misschien niet heel trendy, maar met de phone cord is dat het wél.

Advertentie

Phone cord
De phone cord is een koord waar je je telefoon aan hangt. Het koord is er in allerlei kleuren en van allerlei materialen. In plaats van een kast vol tassen, hebben we dus binnenkort een la vol telefoonkoordjes. Leuk, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We LOVE this one, thank you @bloemen_mode 🤩 Enjoy the summer hands free 🙌🏼 . . . . . #kascha #kaschaconcepts #colors #summer #phonecord #phonecase

Een bericht gedeeld door KASCHA-C (@kaschaconcepts) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be/nl. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien