Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Temperatuur gaat zakken: volgende week kans op krabben

Deze week laat de herfst zich nog van haar zachte kant zien met temperaturen van rond de 18 graden. Maar dat verandert volgende week volledig.

Eind oktober ligt de temperatuur gemiddeld rond de 13 graden. Nu is het dus maar liefst 5 graden warmer voor de tijd van het jaar.

Advertentie

Maar voor wie zin heeft in wintertaferelen… Vrijdag en zaterdag wordt het al iets koeler: dan zakt het kwik naar de 14-15 graden. Maar na het weekend is het helemaal bibberen geblazen. Maandag wordt het overdag maximaal nog maar 10 graden dankzij een frisse wind uit het noorden. Zeker ’s avonds koelt het vanaf maandag af. In de nacht naar dinsdag is er dan ook kans op nachtvorst.

Droog
Dinsdagochtend de auto krabben? Het zou zomaar nodig kunnen zijn. En die handschoenen voor op de fiets? Vergeet ze niet, als je geen bevroren vingers wilt. Wat dan wel weer fijn is: het blijft voorlopig vrij droog. En dat is in de Hollandse herfst ook wel eens anders. Zeker tot aan 9 november zal het niet veel gaan regenen, aldus de meteorologen van Weerplaza.

Hier vind je alvast de leukste kleding voor de feestdagen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weerplaza. Beeld: iStock

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien