Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

De terra-trend: haal de warmte van de natuur in huis

We trekken ons langzaam meer naar binnen nu de zonnige dagen echt verleden tijd lijken te zijn. De lange zomerse avonden in de natuur zijn voorbij en we maken ons op voor de grauwe herfstdagen. Maar wie zegt dat deze somber en koud moeten zijn? Met de nieuwe terra-trend haal jij de warmste elementen van de natuur gewoon in huis. We laten je zien hoe.

Geïnspireerd door ruwe gesteentes, roodkleurige zandvlaktes en onstuimige landschappen is de terra-trend er een die jou dicht bij de natuur brengt. Met interieuritems die bijna rechtstreeks uit warme woestijnen lijken te komen, maak je van jouw huis een paradijs tijdens de koude maanden.

Advertentie

Ruw & krachtig
Het lijkt misschien lastig om ruwe materialen zoals klei, steen en hout in tinten van asgrijs tot roestig rood te combineren met je interieur. Maar met onderstaande inspiratie zul je zien dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Met wat inspiratie van Eijffinger waan jij je het hele najaar in een warm interieur die de kracht van de natuur moeiteloos weerspiegelt.

Geïnspireerd geraakt? Je kunt hier de Terra collectie van Eijffinger bekijken.

Bron: Eijffinger. Beeld: Eijffinger 

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien