Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

In deze steden vind je de goedkoopste terrassen van Nederland

Met dit mooie weer kijk je iedere dag waarschijnlijk reikhalzend uit naar een verfrissend glas wijn op het terras. Dit kan al snel een duur grapje worden, maar niet in Zwolle en Enschede. Want daar vind je de goedkoopste terrassen van Nederland.

Het is het tweede jaar op rij dat Zwolle verkozen wordt tot dé stad waar je voor een fijne prijs op het terras kunt neerstrijken. In 2018 werd de hoofdstad van Overijssel ook al bekroond met deze titel.

Advertentie

Steekproef terrasjes
Woon je in Zwolle of heb je een dagje naar de stad op de planning staan? Dan hoef je niet te vrezen voor torenhoge prijzen. Horeca-adviesbureau Van Spronsen nam de proef op de som, en bestelde op verschillende terrassen in Nederland precies hetzelfde: 2 koffie, 2 glaasjes frisdrank, 2 bier en 2 rosé. In Zwolle betaal je hiervoor ‘slechts’ €21,88.

Duurste stad
Uit de steekproef kwamen steden Enschede, Breda en Almere als andere relatief goedkope steden uit de bus. En de duurste stad? Dat is – niet geheel verrassend, wellicht – Amsterdam. Wanneer je dezelfde bestelling plaatst als op het terras in Zwolle, ben je een stuk meer kwijt. Je betaalt voor precies dezelfde 8 drankjes in onze hoofdstad namelijk €27,05.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: NOS. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien