Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

‘The Passion’ alsnog afgelast vanwege coronavirus

Hoewel een woordvoerder van de EO eerder deze week nog liet weten dat ‘The Passion’ eventueel zonder publiek zou doorgaan, is er vandaag toch besloten om het evenement helemaal af te lasten.

Vanwege het risico van verdere verspreiding van het coronavirus hebben de organiserende omroepen EO en KRO/NCRV vanmiddag besloten om het evenement te cancellen.

Advertentie

Negende editie

Dit jaar zou alweer de negende editie van het paasfestijn plaatsvinden, waarbij het leven van Jezus centraal staat. Ieder jaar zingen bekende zangers en zangeressen liedjes die bij het levensverhaal van Jezus passen. Dit jaar was het Tim Akkerman die de rol van Jezus mocht vertolken. Andere castleden waren onder andere Trijntje Oosterhuis als Maria, Jan Kooijman als Petrus en Soy Kroon als Judas.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: EO

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien