Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Met deze planten maak je van jouw badkamer een thuisspa

Niets zo fijn als een dagje ontspannen in de spa. Daar kunnen we het over eens zijn, niet? Goed nieuws, want met een paar simpele planten tover je jouw eigen badkamer in een handomdraai om tot een heerlijke thuisspa. 

Het leuke is dat het helemaal niet veel hoeft te kosten. En het is nog zó klaar ook. Deze onderstaande planten geven energie, rust en een heerlijke geur aan jouw badkamer.

Advertentie

Mysterious Tillandsia
De naam alleen al klinkt exotisch. Deze plant is ideaal voor het omtoveren van je badkamer tot spa aan huis, aangezien hij geen aarde nodig heeft. Hierdoor kun je hem gemakkelijk rondom de douche hangen, voor een écht spa-effect. De plant heeft bijzondere sprieten en ziet er daardoor nog origineel uit ook.

Ficus Pumila
Doet deze naam niet direct een belletje bij je rinkelen? Dan zegt de naam ‘klimvijg’ je wellicht wel wat. Ook deze plant kun je zonder zorgen in je badkamer neerzetten. Er zitten hartvormige blaadjes aan, wat de plant een lieve en zachte uitstraling geeft. Superleuk in een pot op je badkamerplank.

Lepelplant
Een zachte plant met donkergroene bladeren. Maar aan de bovenkant groeien witte bloemen. Deze plant staat bekend als ‘vredestichter’, wat het een perfecte plant maakt om extra mee tot rust te komen in bad. De lepelplant heeft weinig aandacht nodig en staat sereen in je badkamer.

Eucalyptusplant
Wil je die heerlijke geur uit de spa in je badkamer halen? Bevestig dan een paar eucalyptustakken aan je douchekop. Zo verspreidt de geur van de takken zich met het water, waardoor je je direct in een spa waant. Maar dan dus gewoon lekker thuis in je eigen badkamer.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Holistik. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien