Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Met deze planten maak je van jouw badkamer een thuisspa

Niets zo fijn als een dagje ontspannen in de spa. Daar kunnen we het over eens zijn, niet? Goed nieuws, want met een paar simpele planten tover je jouw eigen badkamer in een handomdraai om tot een heerlijke thuisspa. 

Het leuke is dat het helemaal niet veel hoeft te kosten. En het is nog zó klaar ook. Deze onderstaande planten geven energie, rust en een heerlijke geur aan jouw badkamer.

Advertentie

Mysterious Tillandsia
De naam alleen al klinkt exotisch. Deze plant is ideaal voor het omtoveren van je badkamer tot spa aan huis, aangezien hij geen aarde nodig heeft. Hierdoor kun je hem gemakkelijk rondom de douche hangen, voor een écht spa-effect. De plant heeft bijzondere sprieten en ziet er daardoor nog origineel uit ook.

Ficus Pumila
Doet deze naam niet direct een belletje bij je rinkelen? Dan zegt de naam ‘klimvijg’ je wellicht wel wat. Ook deze plant kun je zonder zorgen in je badkamer neerzetten. Er zitten hartvormige blaadjes aan, wat de plant een lieve en zachte uitstraling geeft. Superleuk in een pot op je badkamerplank.

Lepelplant
Een zachte plant met donkergroene bladeren. Maar aan de bovenkant groeien witte bloemen. Deze plant staat bekend als ‘vredestichter’, wat het een perfecte plant maakt om extra mee tot rust te komen in bad. De lepelplant heeft weinig aandacht nodig en staat sereen in je badkamer.

Eucalyptusplant
Wil je die heerlijke geur uit de spa in je badkamer halen? Bevestig dan een paar eucalyptustakken aan je douchekop. Zo verspreidt de geur van de takken zich met het water, waardoor je je direct in een spa waant. Maar dan dus gewoon lekker thuis in je eigen badkamer.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Holistik. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien