Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Thuiswerken: zó houd je jouw bureau overzichtelijk

Veel mensen werken momenteel vanuit huis. Dat is niet altijd even handig, want op kantoor heb je vaak meer werkruimte dan thuis. Met deze tips houd je jouw bureau zo overzichtelijk mogelijk.

Advertentie

Prikbord

Hang een prikbord op zodat je bureau niet bezaaid is met aantekeningen, post-its en to-do lijstjes. Hiermee blijft je bureau opgeruimd en heb je ook nog eens overzicht op wat je allemaal moet doen.

Lampen

Goed licht is belangrijk als je aan het werk bent. Vervang je bureaulamp door een vloerlamp, zodat je goed licht én extra ruimte hebt.

Weg van de muur

Zet je bureau, als het mogelijk is, een stuk van de muur af. Als je bureau in een centraal punt in de kamer staat, ben je eerder geneigd om het netjes en opgeruimd te houden. Daarnaast krijg je ook nog eens meer werkruimte voor terug.

Opbergdozen

Bewaar pennen, kladblokken, opladers en andere gadgets in opbergdozen. Kies voor mooie, kleine, praktische dozen die je op of onder je bureau kunt zetten.

Sorteer op kleur

Heb je tijd over? Zoek die eindeloze stapel aan papierwerk eens goed uit. Sorteer het vervolgens in mappen en geef iedere categorie een eigen kleur map. Op die manier kun je belangrijke papieren vinden door gewoon naar de juiste kleur te kijken.

Scannen

Als je dan toch bezig bent met al je papierwerk sorteren, kijk dan eens wat je kunt scannen. Deze bestanden kun je bewaren op een harde schijf, dit bespaart weer ruimte en meer rommel.

Clean desk policy

Houd een clean desk policy aan. Neem aan het einde van je werkdag even de tijd om je bureau goed op te ruimen en schoon te maken. Zo kun je de volgende dag met een frisse start beginnen.

Aha, dít is dus de ideale stand voor je bureaustoel:

Shop de fijnste kantoorartikelen voor in huis:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Goodhousekeeping. Beeld: iStock

Lees meer

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien