Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

TikTokker deelt geniale schoonmaaktip om wijnglazen weer als nieuw te krijgen

Lukt het jou maar niet om je wijnglazen weer blinkend schoon te krijgen? Dan hebben wij een handige video voor je gevonden. TikTok-gebruiker @mama_mila heeft namelijk dé manier gevonden om wijnglazen weer als nieuw te krijgen en ze is gelukkig niet te beroerd om haar schoonmaaktruc te delen.

En het fijne is: je hebt er niet veel schoonmaakproducten voor nodig.

Advertentie

Zó ga je te werk met de wijnglazen

De vrouw laat in een video zien dat ze eerst de gootsteen met warm water vult en vervolgens twee cups (480 ml) witte azijn toevoegt. Dan dompelt ze de wijnglazen voorzichtig onder in het water, waarna ze ze zo’n tien minuten laat liggen. “De azijn zorgt ervoor dat de aanslag weer verdwijnt,” legt ze uit. Wanneer de tien minuten voorbij zijn, haalt ze de glazen weer uit het water en veegt ze ze droog met een microvezeldoekje. Het resultaat? Wijnglazen die er weer als nieuw uitzien.

Handige tip voor vieze brilglazen

Naast deze schoonmaaktruc heeft ze nog een handige tip voor het verwijderen van strepen en vingerafdrukken op brilglazen. “Mix 50 procent water met 50 procent witte azijn en giet dit in een lege sprayflacon. Schud het goedje even goed door elkaar en spray het vervolgens op je brilglazen,” legt ze uit. Een tip die het proberen waard is, toch?

@mama_mila_It’s the little things 🕊 ##naturalcleaning ##chemicalfree ##diy ##cleaningtips ##hometips♬ Shooting Stars – Bag Raiders

Zitten je gestapelde glazen vast? Zo haal je ze gemakkelijk los:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: House Beautiful. Beeld: Getty

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien