Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Tip: overnachten tussen de wilde dieren (op safari in Nederland)

Altijd al eens willen weten hoe het is om op safari te gaan en te overnachten op een savanne? Dat kan gewoon in Nederland. Ontdek samen met je gezin de ongerepte natuur en spot ruim 1400 dieren, die in prachtige verblijven leven óf vrij bewegen op de grote savannes. Zijn jullie aan het eind van de dag moe en voldaan, dan rusten jullie lekker uit op het Safari Resort. Dat is nog eens een avontuurlijk dagje of weekendje weg.

Libelle samen met Beekse Bergen

Advertentie

Avontuurlijk slapen in ‘Afrika’

Het vakantiepark in Beekse Bergen is omgeven door bos en water, de ideale omgeving om leuke dingen te doen. Zoals een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even lekker niets.

Vanaf het voorjaar 2018 kun je je voor een nachtje – of weekend – wanen in Afrikaanse sferen. Op het nieuwe Safari Resort word je wakker met wilde dieren op nog geen 15 meter van je veranda. Het resort is ruim opgezet met luxe lodges, spannende safaritenten en avontuurlijke boomhutten. De stuk voor stuk luxe accomodaties zijn verspreid over uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden. Ze hebben allemaal een adembenemend uitzicht op de dieren. Je kunt de Afrikaanse lodges nu al boeken via beeksebergen.nl/overnachten/safari-resort.

Ga mee op reis

Jan (49) en Miek (49) gaan op avontuur samen met hun kinderen Teun (13), Guusje (11) en Pleun (10). Tijdens de safari in Nederland leren ze van alles over de Big Five en samen met de ranger voeren ze de giraffen. Hun hooi moet op wel héél grote hoogte zijn. De eerste aflevering bekijken? Kijk hem hier terug.

 

In Beekse Bergen kun je met je gezin op safari. Rijd zelf met de auto over de vernieuwde autoroute, stap in de safaribus en leer van de rangers over het dierenrijk of neem de boot voor een vaarroute. Ook kun je natuurlijk zelf het park verkennen en talloze exotische dieren spotten. Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht, zoals adventure trails en speeltuintjes.

Ook met het gezin naar Beekse Bergen? Koop hier online tickets met korting tot € 7,50.

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien