Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Met deze tip maak je de meeste kans op de mooiste hotelkamer

Soms is het universum (of het hotelpersoneel) goedgezind en krijg je bij het inchecken zomaar een upgrade van je hotelkamer in de schoot geworpen. Kon je altijd maar zoveel mazzel hebben…

Nou, dat kán. De mooiste hotelkamer krijgen is dan niet eens meer een kwestie van mazzel, maar meer van strategisch te werk gaan.

Advertentie

Laat inchecken

Je doet er namelijk gaan aan om zo laat mogelijk in te checken. Dan is de kans het grootst dat de door jou geboekte kamer ‘overboekt’ is – en je dus een upgrade krijgt. Het personeel kan je immers niet zomaar op straat zetten. Hallo zeezicht en jacuzzi!

Kort verblijf

Daarnaast maak je met een kort verblijf meer kans op een upgrade dan wanneer je een week op dezelfde plek blijft. Met een verblijf van 1 à 2 nachten kan personeel makkelijker schuiven. Ook goed om te weten: je gaat sneller van een middenklassekamer naar een hoger segment, dan van een budgetkamer naar een middenklasse. In dat geval loont het dus om iets meer uit te geven en toch voor die middenklasse te kiezen.

Iets te vieren

Tot slot kan het geen kwaad om speciale gelegenheden vooral te melden. Voeg aan de reservering toe dat je jarig bent (alleen als het echt zo is, anders val je snel door de mand) of wanneer jij en je partner wat te vieren hebben. Als het geen kamerupgrade is, zit een gratis glas bubbels er misschien wel in.

Zin gekregen in een weekend weg? Parijs is altijd een goed idee.

3 dagen in Parijs
3 dagen in Parijs
85
Boek nu

Bron: JFK. Beeld: iStock

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien