Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Déze tip voor de was kan de redding voor je relatie zijn

We hebben allemaal wel een keer ruzie gehad over de was. Of jij hebt per ongeluk zijn witte shirt in de gekleurde was gedaan of hij heeft jouw lievelingstrui verpest in de droger. 

Ja, we snappen ook echt wel dat het soms niet meer te volgen is welk kledingstuk wel en welk kledingstuk niet in de droger mag, maar op het moment dat je onze lievelingstrui verpest, zijn we niet meer zo redelijk. Om deze teleurstellingen in de toekomst te voorkomen, is er een handig trucje bedacht.

Advertentie

Gekleurde sticker
Het enige dat je nodig hebt, is een vel met etiketten die blijven plakken (en ook tegen water kunnen). Er zijn ook speciale stickers voor in kleding verkrijgbaar bij verschillende webshops. Plak op het label aan de binnenkant van elk kledingstuk dat wel in de droger moet (of juist niet, wat je makkelijk vindt) een gekleurde sticker. Gooi je kleding binnenstebuiten in de was en je geliefde echtgenoot hoeft alleen maar naar het label te kijken om te weten of deze wel of niet in de droger moet. Zo simpel kan het zijn!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Zo komen al je sokken weer bij elkaar:

 

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Purewow.com. Beeld: iStock.

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien