Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Déze tip voor de was kan de redding voor je relatie zijn

We hebben allemaal wel een keer ruzie gehad over de was. Of jij hebt per ongeluk zijn witte shirt in de gekleurde was gedaan of hij heeft jouw lievelingstrui verpest in de droger. 

Ja, we snappen ook echt wel dat het soms niet meer te volgen is welk kledingstuk wel en welk kledingstuk niet in de droger mag, maar op het moment dat je onze lievelingstrui verpest, zijn we niet meer zo redelijk. Om deze teleurstellingen in de toekomst te voorkomen, is er een handig trucje bedacht.

Advertentie

Gekleurde sticker
Het enige dat je nodig hebt, is een vel met etiketten die blijven plakken (en ook tegen water kunnen). Er zijn ook speciale stickers voor in kleding verkrijgbaar bij verschillende webshops. Plak op het label aan de binnenkant van elk kledingstuk dat wel in de droger moet (of juist niet, wat je makkelijk vindt) een gekleurde sticker. Gooi je kleding binnenstebuiten in de was en je geliefde echtgenoot hoeft alleen maar naar het label te kijken om te weten of deze wel of niet in de droger moet. Zo simpel kan het zijn!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Zo komen al je sokken weer bij elkaar:

 

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Purewow.com. Beeld: iStock.

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien