Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kijkers in shock: niet Jörgen Raymann, maar deze topsporter zat in het dino-pak van 'The masked singer'

Het lijkt de nieuwe vrijdagavond-verslaving van menig Nederlands huishouden: samen The masked singer kijken. Goed luisteren (je ondertussen vooral niet door de gekke kostuums laten afleiden) en dan raden wie er toch in vredesnaam achter Neptunes, Vlinder, Yeti, Panter en Dino schuilgaat.

Dino moest uiteindelijk het veld ruimen. Was het Jörgen Raymann zoals bijna iedereen dacht? Nee, we hadden met een Olympisch topatleet te maken. Hoorde jij het?

Advertentie

Wie is wie?

Vrijdagavond schakelden wederom ruim 2 miljoen mensen naar het zangprogramma waarin 15 bekende Nederlanders zingend de strijd met elkaar aan gaan in de meest bizarre kostuums. Twee panels, met onder andere Carlo Boszhard en Loretta Schrijver, doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen. Ook op Twitter en Instagram gaan mensen los. Want ja, wie is wie?

Jörgen Raymann

Kijkers zijn het vaak niet met elkaar eens, maar vrijdagavond wist iedereen het zeker: Jörgen Raymann zit 100% in het dino-pak verstopt. De panelleden waren er niet zo zeker van. Gerard Joling riep tijdens het gezamenlijke optreden zelfs: “Ja, nu weet ik het helemáál niet meer.” Alleen Buddy Vedder had een vermoeden.

‘Leukste kandidaat ooit’

Zijn vermoeden werd aan het eind van de avond bevestigd. Niemand minder dan Olympisch atleet en sprinter Churandy Martina had ons de hele avond als Dino toegezongen. Geweldig! Met een lach van oor tot oor lijkt van verliezen geen sprake. Wát een heerlijke, vrolijke man is Churandy toch. Kijkers vinden hem nu al de leukste kandidaat ooit.

Nu zelf een sprintje trekken à la Churandy Martina? Met deze rekoefeningen voorkom je spierpijn:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron & beeld: rtl, Ilse Deckers

Lees meer

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien