Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Trage iPhone? Daar kun je straks heel makkelijk iets tegen doen

Is jouw iPhone de laatste tijd ook zo sloom? Niet zo gek: Apple gaf pas nog toe oude iPhones expres trager te maken. Gelukkig kun je hier binnenkort iets tegen doen. 

Niets vervelender dan 1 minuut te moeten wachten tot WordFeud eens opstart.

Advertentie

Oude batterij
Tim Cook, de CEO van Apple, maakte onlangs in media bekend dat ze oude iPhones bewust slomer maken. Niet om je aan te zetten tot het kopen van een nieuwere, maar omdat je oude telefoon en de batterij daarvan zo de nieuwe software beter aankan en niet om de havenklap uitvalt. Goedbedoeld dus, maar vele iPhone-gebruikers vinden het toch ontzettend irritant dat hun telefoon in slakkentempo fungeert. En daarom heeft Cook nu een mooie belofte gedaan.

Is de batterij van je telefoon bijna leeg? Zo laad je ‘m supersnel weer op:

Software-update
Straks moet het mogelijk zijn om de functie die je iPhone slomer maakt door een verouderde batterij, uit te zetten. En dit wordt mogelijk dankzij een software-update. Wanneer deze komt, is nog niet bekend. Maar dát ‘ie komt, is dus zeker. We houden u eraan, meneer Cook.

Vind jij of vinden je ouders een iPhone maar ingewikkeld? De FMA-5000 is een smartphone die iedereen snapt. Wél het gemak van een smartphone, maar zónder de ingewikkelde extra’s. Bestel ‘m met Libelle-korting:

Gebruiksvriendelijke smartphone
Gebruiksvriendelijke smartphone
€ 199,95 € 149,95
Bestellen

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: ABC News. Beeld: iStock 

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien