Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Trage iPhone? Daar kun je straks heel makkelijk iets tegen doen

Is jouw iPhone de laatste tijd ook zo sloom? Niet zo gek: Apple gaf pas nog toe oude iPhones expres trager te maken. Gelukkig kun je hier binnenkort iets tegen doen. 

Niets vervelender dan 1 minuut te moeten wachten tot WordFeud eens opstart.

Advertentie

Oude batterij
Tim Cook, de CEO van Apple, maakte onlangs in media bekend dat ze oude iPhones bewust slomer maken. Niet om je aan te zetten tot het kopen van een nieuwere, maar omdat je oude telefoon en de batterij daarvan zo de nieuwe software beter aankan en niet om de havenklap uitvalt. Goedbedoeld dus, maar vele iPhone-gebruikers vinden het toch ontzettend irritant dat hun telefoon in slakkentempo fungeert. En daarom heeft Cook nu een mooie belofte gedaan.

Is de batterij van je telefoon bijna leeg? Zo laad je ‘m supersnel weer op:

Software-update
Straks moet het mogelijk zijn om de functie die je iPhone slomer maakt door een verouderde batterij, uit te zetten. En dit wordt mogelijk dankzij een software-update. Wanneer deze komt, is nog niet bekend. Maar dát ‘ie komt, is dus zeker. We houden u eraan, meneer Cook.

Vind jij of vinden je ouders een iPhone maar ingewikkeld? De FMA-5000 is een smartphone die iedereen snapt. Wél het gemak van een smartphone, maar zónder de ingewikkelde extra’s. Bestel ‘m met Libelle-korting:

Gebruiksvriendelijke smartphone
Gebruiksvriendelijke smartphone
€ 199,95 € 149,95
Bestellen

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: ABC News. Beeld: iStock 

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien