Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dít is de magische trailer van de allereerste Nederlandse kerstfilm op Netflix

Nu de decembermaand steeds dichterbij komt, kruipen we maar al te graag onder een dekentje op de bank met gezellige kerstfilms. Dit jaar kun je op Netflix zelfs genieten van een kerstfilm van eigen bodem.

Ben je uitgekeken op Love Actually en Home Alone? Dan hebben we goed nieuws voor je. Netflix komt namelijk met de eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm en de trailer is veelbelovend, dus pak de popcorn er maar bij!

Advertentie

Magische sneeuwbol

In de Vlaams-Nederlandse familiefilm volgen we Jules Claus, een jongen die absoluut niet van Kerstmis houdt. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Tijdens de kerstvakantie brengt hij graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar vindt hij een magische sneeuwbol, die hem mee op avontuur neemt. Samen gaan ze de hele wereld over en dan komt hij tot een bijzondere ontdekking: zijn opa is de enige echte kerstman!

Belangrijke taak

De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules’ vader er niet meer is, heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen. Wanneer zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt Jules de magische wereld van kerst. Het is dan ook hoogtijd dat Jules zijn opa een handje gaat helpen. Maar hij kan alleen helpen als leert weer van het mooiste feest ter wereld te gaan houden. Maar lukt hem dit?

Bekende cast

Er doen een hele hoop bekende Nederlanders én Belgen mee aan de kerstfilm. Zo hebben onder andere Bracha van Doesburgh, Jan Decleir, Eva van der Gucht, Josje Huisman, Renée Soutendijk, Carly Wijs en Wim Willaert een rol weten te bemachtigen. Het jonge acteertalent Mo Bakker mag in de huid van hoofdrolspeler Jules kruipen.

De film De familie Claus is vanaf 7 december te zien op Netflix. Nog op zoek naar een kerstfilm die je in de tussentijd kunt kijken? Kijk dan eens in dit lijstje met de leukste (en foutste) kerstfilms.

Breng de kerst in huis met deze homemade kerstkoekjes:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: Netflix

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien