50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Deze kleur ga je in 2019 overal zien (en wij worden er heel blij van)

Waar we afgelopen jaar massaal voor de mysterieuze kleur ultra violet (paars) gingen, gaan we in 2019 voor zon, zonnig, zonniger: warm koraal wordt namelijk dé kleur die we overal gaan zien.

Aldus het toonaangevende Pantone Color Institute. Om precies te zijn heet de kleur ‘living coral’. Een prachtige kleur die het goed doet in je interieur, kledingkast én in je beautyproducten. Het is bovendien een kleur die bijna iedereen goed staat. Wat een feestje!

Advertentie

Trendkleur
Zo’n trendkleur wordt trouwens niet 1-2-3 gekozen. Pantone heeft zo’n tien experts in dienst die het hele jaar de wereld rondreizen om trend te spotten. Wat een vervelende baan! Na al deze research wordt de trendkleur voor het volgende jaar gekozen. Het team heeft de kleur niet zómaar gekozen, er zit een bepaalde betekenis achter. ‘Digitale technologie en sociale media maken een steeds groter deel uit van ons leven. Men wil weer op zoek naar authentieke ervaringen die intimiteit creëren‘, klinkt het bij Pantone. ‘Koraal is warm, optimistisch en vrolijk. Het staat symbool voor ons verlangen naar luchtigheid en speelsheid.’

Kom maar op met die vrolijkheid, wij zijn er klaar voor! Wat vind jij van deze nieuwe trendkleur?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

i’m living for living coral being the @pantone #coloroftheyear #pantom

Een bericht gedeeld door Tom (@tom.lowe) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: Flair.be. Beeld: Instagram.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien