Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Met dít trucje ben je zo van je telefoonverslaving af

We staan ermee op en we gaan ermee naar bed: de mobiele telefoon. Zodra we zien dat er een berichtje binnenkomt, móét je het wel lezen en antwoorden. Of..? Er is nu een trucje om dat gevoel te laten verdwijnen. 

Een smartphone heeft ontzettend veel kleuren, wat natuurlijk erg mooi is, maar dit kan ook erg verslavend werken. Met die kleurtjes valt het namelijk meteen op als je een nieuw appje binnenkrijgt.

Advertentie

Concentratievermogen
Door het kleurenfilter uit te zetten, kun je je concentratievermogen een flinke boost geven. Als je je beeldscherm op zwart-wit zet kun je minder snel afgeleid raken door al die mooie kleurtjes van je smartphone. Je hebt minder de neiging om je telefoon te ontgrendelen en dat nieuwe berichtje te lezen.

Grijs scherm
Normaal gesproken kun je uren achter elkaar door je social media scrollen, ook dat wordt minder met een zwart-wit. Het ziet er allemaal een stuk saaier uit, waardoor je er sneller klaar mee bent. Ook is het grijze filter beter en rustiger voor je ogen, dan al die heftige kleuren.

Het is het proberen waard, toch? Wie weet ben jij hierdoor wel binnen no-time van die telefoonverslaving af. Zo doe je dat bij een iPhone:

iPhone

De leukste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NSMBL. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien