Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Leuk nieuws: Undercover seizoen 2 én 3 verschijnen binnenkort op Netflix

Het eerste seizoen van de Netflix-serie ‘Undercover’ was natuurlijk een groot succes en binnen nu en korte tijd kunnen we genieten van een vervolg op de succesvolle serie. Netflix heeft namelijk laten weten dat seizoen 2 én 3 binnenkort op de streamingdienst verschijnen.

Over de precieze datum, is Netflix echter nog vaag.

Advertentie

Meerdere series

In een Instagrampost laat de streamingdienst weten dat er binnenkort weer nieuwe seizoenen verschijnen van een aantal succesvolle series. Zo kun je naast Undercover ook genieten van een nieuw seizoen van You, Sex Education, Stranger Things, Atypical en The Witcher. Kortom: genoeg te bingen!

“Breed begrip”

Helaas laat Netflix onder de post weten dat “binnenkort een breed begrip is”, wat zou betekenen dat het ook wel nog wel even kan duren. Als Netflix zich aan dezelfde releasedatum van seizoen 1 gaat houden, dan zou het kunnen dat de serie op 3 mei te zien is. Toch zou het ook heel goed kunnen dat Netflix in tijden van corona alles ietsje verschuift, waardoor de serie één deze dagen al te zien is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien