Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Met je viervoeter op vakantie: deze reisaanbieder betáált je ervoor

Je trouwe viervoeter achterlaten wanneer je op vakantie gaat, is natuurlijk nooit leuk. Maar wat als we zeggen dat er een baan bestaat waarbij je met je viervoeter in een vakantiehuisje mag verblijven en er zelfs voor betaald krijgt?

Het Britse Snaptrip is op zoek naar baasjes die met hun hond vakantiehuizen in Groot-Brittannië willen uitproberen. Dreamjob, anyone?

Advertentie

Er is nog plek
De website biedt meer dan 36.000 cottages speciaal voor honden en hun baasjes aan. Ondertussen zijn er al 10 mensen uitgekozen die 10 van die huisjes mogen komen testen. Maar er is nog plek voor 2 baasjes.

Review schrijven
Alle onkosten worden vergoed en het enige wat de baasjes moeten doen, is checken of het huisje en de omgeving ideaal zijn om het viervoeters naar hun zin te maken. Na afloop is het de bedoeling dat zij een review schrijven van 500 woorden met een paar gezellige foto’s. En dat in ruil voor 300 pond (337 euro).

Voorwaarden
Zie je dat wel zitten? Dan zou je aan de volgende voorwaarden moeten voldoen: Snaptrip is op zoek naar een hondje tussen 6 maanden en 3 jaar oud, en naar een hondje tussen de 4 en de 10 jaar oud. De hondjes moeten van reizen houden, gezond zijn, fotogeniek zijn (uiteraard) en de baasjes moeten oog hebben voor detail.

Zie je dit wel zitten? Je kunt je hier aanmelden als zogenaamde ‘furrfluencer’.

Neem jij je hond gewoon in de auto mee op vakantie? Op déze manier haal je de hondenharen daarna heel makkelijk weg:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Lonelyplanet. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien