Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

2x een leuke DIY met een krijtmarker (op glas!)

De dag van de liefde, wat is het toch leuk. Één dag per jaar mogen we Cupido spelen en doen we er alles aan om onze geliefde te verrassen. Toch moeite om een goed cadeau te vinden? Met deze originele DIY ideeën verras je jouw Valentijn zeker!

Advertentie
Libelle samen met edding

Klein gebaar
Het hoeft niet altijd grootst en duur. Bij Valentijnsdag draait het om het gebaar. En vaak zijn het de kleinste dingen die het ‘m doen. Verras je geliefde in de ochtend met een lieve boodschap op de spiegel. Extra leuk, omdat hij dat vast niet verwacht. Of je maakt een glazen vaas met rode rozen erin extra bijzonder met zijn favoriete songtekst of een gedicht. De krijtmarkers van edding zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren! Tip: een rood hartje bij witte tekst knalt echt op glas.

Edding met marker

Schrijf een brief voor je lief 
Hoe origineel, persoonlijk en lief: een handgeschreven brief. Hartverwarmend én persoonlijk, juist in deze tijd van de mails en appjes. Toch moeilijk om de juiste woorden op papier te zetten? Met deze tips doe jij jouw Valentijn smelten.

  • Vermijd de clichés of slijmerige liefdesquotes. Blijf bij jezelf. Verras je liefste bijvoorbeeld met een tekst of mooie quote die bij jullie past.
  • Wat maakt jouw man de leukste man op aarde? Maak een lijstje met alles waarom je van hem houdt. Vertel dit in je brief.
  • Een traktatie is het zo’n handgeschreven Valentijnbrief. Leuk om die brief, of dat kaartje, extra persoonlijk te maken door er kleine tekeningetjes bij te maken of door met verschillende kleuren te werken. De fineliners van edding zijn hier ideaal voor. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende puntdiktes en kleuren.
  • Genoeg geoefend? Lees de brief nog één keertje door. Kies het mooiste papier en zet de woorden op papier.

Edding Valentijn video 1

Vloeiende teksten
Met de fineliners van edding komen de mooiste teksten er zo uit. Ze hebben een stevige punt die lang meegaat. De edding fineliners zijn o.a. verkrijgbaar bij 123inkt.nl, Albert Heijn, Bruna, Pipoos, Hobbygigant.nl, Bol.com en de betere boek- en kantoorvakhandel.

Edding beeld valentijn

 

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien