Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit valentijnsboeket past het beste bij jouw sterrenbeeld

Heeft jouw partner je op deze dag van de liefde verrast met een mooie bos bloemen? Elk sterrenbeeld heeft zo z’n eigenschappen waar weer een bepaalde bos bij past. Klopt dat bij jou ook?

Een grote bos of een simpel klassiek boeket: dit past het beste bij jouw sterrenbeeld.

Advertentie

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn vaak ambitieus, standvastig, betrouwbaar, voorzichtig en stipt. Ze houden van orde. Met een wild veldboeket maak je een steenbok dus niet zo blij. Een klassiek boeket (met) rozen valt beter in de smaak.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Surprise delivery 🥰🌹💌 #valentinesday #flowerbx

Een bericht gedeeld door 𝕟𝕒𝕟𝕔𝕪 (@nancyoffduty) op

Waterman (21 januari – 19 februari)

Watermannen geloven graag in het onmogelijke, zijn creatief en vinden vrienden erg belangrijk. Een boeket met bloemen die je niet zo vaak ziet in een lichte kleur, past goed bij mensen met dit sterrenbeeld.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Vissen zijn praktisch ingesteld en zijn vaak meegaande mensen, die zichzelf weleens wegcijferen. Ze leven zich graag in de ander in. Ze houden ook van orde. Daarom is een bosje droogbloemen geen slecht idee voor de Vis: wel zo praktisch, bloemen die nooit verwelken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Helemaal gelukkig met deze mooie bos droogbloemen van @bries_aan_zee.

Een bericht gedeeld door Teleukwonen (@teleukwonen) op

Ram (21 maart – 19 april)
Rammen zijn spontaan, direct en durven veel. Een Ram wordt heel blij van een vrolijke bos bloemen. Veel kleur, veel verschillende bloemen, daar verover je het hart van de Ram mee.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier heeft een persoonlijkheid die wordt gekenmerkt door daadkracht en vastberadenheid. Ze weten wat ze willen in het leven en zijn echte levensgenieters. De Stier houdt van boeketten met de kleuren groen, rood en oranje.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen verbergen vaak hun emoties achter woorden. Maar dat neemt niet weg dat ze een bloemetje niet kunnen waarderen, dat doen ze meer in stilte. Ga je voor de Tweeling iets kopen? Denk dan aan een simpele bos bloemen in pastelkleur als lichtgeel of lila. Lavendel is ook een goede optie.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn doorgaans gevoelige mensen die heel zorgzaam zijn. Ze zetten zichzelf niet graag op nummer 1. Dat verdient toch juist een bosje? Kreeften houden van alle witte bloemen. Frisse bossen bloemen met veel wit en groen, dus liever geen gekke kleuren in het boeket. Geen wit? Ga dan voor oranje-geel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oefenboeket voor de januari lesstof met wat ik aan materiaal voorhanden heb, zoo leuk! @wildflowers_and_wodka #korenschoof #boeket #drijfhout #interieur

Een bericht gedeeld door Anita Hendriksen (@anitahendriksen) op

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw is een krachtig teken in de astrologie: het zijn vaak trotse mensen met veel zelfvertrouwen en zelfkennis. Bijpassende bloemen zijn zonnebloemen: groots en opvallend. Leeuwen houden van warme kleuren als geel en oranje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌻🌻🌻🌻✨🧡 . . . . . #sunflower #girasoles🌻 #flower #love #instaphoto #wine #vino #instamoment #instaflower #instavalentine

Een bericht gedeeld door Karla Bruce (@karla.bruce) op

Maagd (23 augustus – 22 september)

De maagd is efficiënt en perfectionistisch. Simpele bloemen zijn juist goed. Ze houden van kleine, subtiele boeketjes met schattige bloemetjes. Het veldboeket met maar een paar verschillende bloemen past dus ook heel goed bij de maagd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Keuzes maken is voor de weegschaal altijd lastig. Hoe meer er gemixt is, hoe minder keuze er gemaakt hoeft te worden, hoe leuker ze een boeket vinden. Als je toch 1 kleur zoekt voor dit sterrenbeeld: ga voor lichtblauw of zachtroze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happiness blooms from within 🌷💗🏡 #valentines #flowers #love #gardeninglife #flowerbouquet #flowerdesign #newhouse #dreamhome

Een bericht gedeeld door Lærke Juul (@laerke.juul) op

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen is vaak heel intuïtief en kiest al gauw voor de lust. Ook zijn ze emotioneel en gepassioneerd. Daar passen eigenlijk alle rode bloemen wel bij. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan rozen, maar ook aan geraniums of donkere pioenrozen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn vaak avontuurlijk en impulsief. Ook zijn ze enthousiast en joviaal. Bij de Boogschutter passen anjers goed. In alle kleuren – welke maakt niet zoveel uit, als het maar een lekkere flinke bos is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een anjer staat voor waardering! Wie verdient dit volgens jou? Doe mee met onze winactie en maak kans op een wellnessdag voor twee. #linkinbio

Een bericht gedeeld door www.mooiwatbloemendoen.nl (@mooiwatbloemendoen) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Flower Expert. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien