Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Deze vazen passen het beste bij jouw valentijnsboeket

Heb je een valentijnsboeket gehad of jezelf op een bos bloemen getrakteerd? Bij mooie bloemen horen mooie vazen. Zó kies je een vaas uit die het beste bij jouw bloemen past. 

Deze vazen matchen het beste met je bos bloemen.

Advertentie

Glazen vazen

De vaas van glas in een trompet- of cilindermodel is een ware klassieker. Natuurlijk kan elke bos bloemen hierin, maar vooral anemonen, tulpen, lelies en pioenen zijn geschikt. Geef de vaas een mooi plekje op de eettafel.

View this post on Instagram

 

Business Blooms🌸 Dat bloemen gelukkig maken, zorgen voor een betere concentratie, stressgevoelens verminderen en de werksfeer verbeteren weten de meeste mensen inmiddels wel (en zo niet, bij deze. Gratis feitje. You’re welcome). Maar naast al die redenen, is het wat mij betreft gewoon een gezellig plaatje. En ik stem VOOR gezelligheid. Wat jullie?

A post shared by Bloemist & Flowertruck (@pluktruck) on

Vloervaas

Vloervazen zijn grote vazen voor lange bloemen of planten, zoals: zonnebloemen, pampasgras, gladiolen en bamboestokken. Ze staan mooi op vensterbank, in de slaapkamer of op een bijzettafeltje.

Brede vaas

Een vaas met een grote opening is ideaal voor een valentijnsboeket. Hiervoor geldt: hoe groter, hoe beter. Denk hierbij aan bloemen als hortensia’s, rozen of pioenrozen. Het boeket kan niet groot genoeg zijn! Geef het een opvallende plek in huis, zoals op de eettafel.

 

View this post on Instagram

 

Een vrolijk afscheid van onze oude tafel door hem nog één keertje gezellig aan te kleden. Deze tafel was ooit een kringloopvondst dus ik dekte hem met servies, vaasjes en andere accessoires die ik door de jaren heen ook in de kringloop vond. De kleurrijke chrysanten fleuren de boel lekker op! In december volgt trouwens alweer het laatste bloemenidee met de chrysant in het kader van mijn ambassadeurschap. Iets met Kerst en bloemen lijkt me tof en ik heb al wat ideeën in m’n hoofd moet ik zeggen. Zin in! #spon #justchrysanthemum #chrysant #bloemenidee #tafelschikking #flowers #floweroftheday #bloemen #justchrys #kringloopgeluk #brocante #tweedehands #kringloop #thriftedfinds #vintagehomedecor #bloemenpracht #howihome #howivintage #mybohoabode #broughttoyoubythrifting #flowerdecor #romanticdecor #tablesetting #tablestyling

A post shared by Styled by Sabine (@styledbysabine) on

Kleine vazen

In kleine vaasjes stop je meestal 1 bloem of alleen een bloemknop. Deze vaasjes zijn perfect als de helft van je boeket is verwelkt, maar er nog wel een paar mooie bloemen tussen zitten. Zet ze in een kastje of in de woonkamer.


>Bron: Homify. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien