Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zo kun je verwijderde berichten op Whatsapp tóch nog lezen

Sinds kort is het mogelijk om in Whatsapp berichten waar je tóch spijt van hebt te verwijderen uit een gesprek. Maar die berichten blijken nu toch niet helemaal te verdwijnen.

Verwijdert iemand een bericht uit een Whatsappgesprek en wil je toch graag weten wat er stond? Het is eigenlijk best heel simpel om die berichten weer tevoorschijn te toveren.

Advertentie

Back-up
Alle berichten uit Whatsapp worden namelijk opgeslagen op je telefoon. En die berichten kun je altijd weer naar boven halen. De backup-functie van Whatsapp slaat elke dag om 2 uur ’s nachts de berichten op je telefoon op. Je kunt er eventueel zelf voor kiezen om dat aan te passen naar 1 keer per week of 1 keer per maand. Wil je dat verwijderde bericht toch lezen? Verwijder de app dan van je telefoon en installeer deze opnieuw. Bij het inloggen krijg je dan de vraag of je een back-up terug wil zetten.

Apps
In de back-up zijn de berichten die verwijderd zijn gewoon nog te lezen, net alsof ze nooit verwijderd zijn. Er zijn ook een aantal apps op de markt die je helpen om verwijderde apps weer te lezen. Dit kan bijvoorbeeld met Notification History en Notification Log. Deze app geeft inzicht in alle notificaties die je hebt ontvangen en zo kun je dus ook de ontvangen berichtjes teruglezen. Belangrijk is dan wel dat je het toestel niet tussendoor uit hebt gezet, want dan verdwijnt deze geschiedenis van je telefoon.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Thesun.co.uk. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien