Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze maand tóch een vliegtuig van binnen zien? Dat kan dankzij deze virtuele tour

Als je deze maand op vakantie zou gaan, dan is dit waarschijnlijk gecanceld. Balen, maar je kunt nu tóch nog een vlucht pakken in april.

Een virtuele vlucht, welteverstaan…

Advertentie

Rondleiding

Op donderdag 9 april organiseert vliegtuigmaatschappij Corendon een virtuele vlucht én rondleiding door een Boeing 747. Op Facebook kondigt Corendon aan: “Tijdens deze rondleiding word je meegenomen door het immense vliegtuig, worden de toekomstplannen gedeeld en worden de geheime plekjes onthuld. De black box (die helemaal niet zwart, maar meestal oranje is), de steward(essen) slaapplekken, kapingsluiken, exclusief kijkje in de bagageruimte en uiteraard uitgebreide uitleg van de cockpit komen tijdens deze livesessie aanbod.”

Boeing 747

Voor fans van de Boeing 747 is dit extra bijzonder. De laatste Boeing 747 landde deze week op Schiphol. Vliegtuigspotters die het vliegtuig normaalgesproken opwachten, werden door de coronamaatregelen teleurgesteld. Nu kunnen de fans het toestel dus toch bekijken, maar dit maakt het al helemaal speciaal: de virtuele tour wordt gehouden door de piloot die het vliegtuig voor de laatste vlucht aan de grond zette.

Prins William en Kate Middleton staan doodsangsten uit in het vliegtuig

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Linda. Beeld: iStock

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien