We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Vrouw denkt dat ze bosje bloemen krijgt van haar man - tót ze het kaartje ziet

Wie een man treft die romantisch is heeft mazzel, want niet alle mannen snappen de kneepjes van het vak dat romanticus heet.

De Britse Debbie Cardone was dolgelukkig toen haar eigen romanticus een bos bloemen bij haar liet thuisbezorgen, tótdat ze het kaartje las.

Advertentie

Speciaal kaartje
Haar echtgenoot Stephan had het bosje bloemen onaangekondigd laten bezorgen, en dus ging Debbie ervan uit dat het voor haar bestemd was. Maar toen ze was bijgekomen van het plotselinge cadeau, stuitte ze al snel op het kaartje dat aan de bos bloemen zat vastgemaakt.

Wat blijkt? De prachtige bos rozen was niet voor Debbie, maar voor Sebastian. Niet het broertje van het gezin, maar de hond. Op het kaartje stond: “Sebastian, veel beterschap. Je zal er snel weer bovenop zijn. Liefs, papa.”

Operatie
Eind januari werd de buldog geopereerd aan zijn rug en Stephan zat op dat moment voor werk in het Midden-Oosten. Dus hij besloot bloemen te sturen om de hond een steuntje in de rug te geven. Uiteraard was deze actie met een knipoog, en dat kon ook de dochter van Debbie waarderen.

Ze Twitterde een foto van het boeket met de hond ernaast. Zo schrijft ze onder foto’s: “Mijn vader stuurde bloemen en mama dacht dat ze voor haar waren. Ze had het mis!”

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: HLN.be. Beeld: iStock, Twitter

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien