Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Vrouw deelt briljante budgettip om spinnen buiten de deur te houden

Spinnen in huis is voor veel mensen hun grootste nachtmerrie. Maar hoe houd je ze buiten de deur? Er blijkt een oplossing te zijn die je slechts een paar euro kost.

In de Britse Facebookgroep Extreme Couponing And Bargains UK komen regelmatig handige huishoudtips voorbij. Zo deelde ook Sylvia Crawford een tip in deze groep. Zij wist spinnen namelijk op een geniale manier buiten de deur te houden.

Goedkoper
Wat heb je nodig voor deze spinnentruc? Alleen een desinfecterende spray en verse muntblaadjes. Veel mensen gebruiken speciale oliën om spinnen buiten de deur te houden, maar dat kan dus veel goedkoper.

Advertentie

Munt + schoonmaakmiddel
In het bericht schrijft ze: “Ik had nog wat verse munt en een klein beetje schoonmaakmiddel over. Ik heb de munt in kleine stukjes gehakt en aan de spray toegevoegd. Ik heb de fles bijgevuld met water en het kozijn en de deuren daarmee ingesprayd.” Volgens de vrouw waren de spinnen snel verdwenen. Ze blijken dus niet zo’n groot fan van munt te zijn.

BEKIJK OOK: Zo kom je het komende spinnenseizoen zonder spinnen door:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Dailymail.co.uk. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien