Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waanzinnige winactie: Libelle geeft 93 boeken weg!

Ben jij een enorme boekenverslinder? Kun jij je boek nooit wegleggen voordat ‘ie helemaal uit is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Libelle maak je kans op nieuw leesvoer. We geven namelijk 93 boeken weg.

Dit zijn de fantastische boeken die we allemaal 5 x weggeven. Het boek van Yotam Ottolenghi – Simpel, geven we 3 x weg.

Advertentie

Thrillers

Donker water – Robert Bryndza
Een inspecteur gaat af op een melding van verstopte drugs in een ongebruikte groeve in Londen. Ze vindt hierbij niet alleen drugs, maar ook het skelet van een kind dat al 26 jaar vermist is. Gedurende haar onderzoek merkt ze dat de familie van het meisje niet wil dat de zaak wordt opgelost. Maar dat is niet het enige wat het lastig maakt. De rechercheur die 26 jaar geleden op de zaak zat, houdt ook informatie achter.

De andere vrouw – Michael Robotham
Wanneer klinisch psycholoog Joe O’Loughlin zijn vader in het ziekenhuis bezoekt, komt zijn leven op z’n kop te staan. Want wie is de mysterieuze vrouw die aan het bed van zijn vader zit te huilen? Een vriendin, maîtresse, leugenaar of moordenaar?

Uitgeschakeld – Angelique Haak
Twee maanden geleden pleegde de dochter van Dorine zelfmoord. Plotseling krijgt ze een brief van iemand die zegt haar dochter vermoord te hebben, en dat er nog veel jonge vrouwen gaan volgen. Rechercheur Jennifer en haar partner Ricardo raken verstrikt in een bizar onderzoek.

Verhalen van vroeger

Ver-geet-mij-niet – Bart van Es
Het Joodse meisje Lientje werd door de grootouders van Bart van Es verborgen gehouden voor de nazi’s. Ze voedden het meisje op als hun eigen dochter, maar decennia na de oorlog werd het contact plotseling verbroken. Bart onderzoekt deze breuk.

De verschrikkelijke jaren tachtig – Tim Kamps
Een jongetje groeit op in een woongroep in de jaren tachtig, samen met zijn moeder, drie andere vrouwen, wat kinderen en goeroe Bert. Hij wordt min of meer aan zijn lot overgelaten, terwijl de volwassenen veel met elkaar praten. En dat doen ze het liefst naakt. Wanneer de Kinderbescherming dreigt in te grijpen en de volwassenen allemaal in paniek raken, besluit hij weg te lopen.

Mijn naam is Morgen – Damien Dibben
De oude hond Morgen is op zoek naar zijn verdwenen baas. Zijn avonturen brengen hem van het hof van Louis XIV in Versailles tot Amsterdam in de Gouden Eeuw, van de Frost Fair in Londen tot het slagveld van Waterloo. Een duizelingwekkende reis die je meeneemt door de tijd.

Lekker wegzwijmelen

De nachtroos – Lucinda Riley
De Indiase Anahita ontmoet vlak voor de Eerste Wereldoorlog de jonge Donald Astbury – erfgenaam van een prachtig afgelegen landgoed – en zijn sluwe moeder. Tachtig jaar later neemt Rebecca Bradley, een jonge filmster, een film op in dit landgoed. Daar ontmoet ze Ari Malik, de achterkleinzoon van Anahita. Samen ontrafelen ze de duistere geheimen die de Astbury-dynastie achtervolgen.

Een tweede kans – Jennifer L. Almentrout
Dat romantiek en spanning prima samengaan, bewijst Jennifer Armentrout in deze Amerikaanse bestseller. In Sasha’s leven gebeuren vreemde dingen. Ze heeft het gevoel dat iemand haar bespioneert, hoort geregeld geritsel en ontvangt bedreigingen. Alle reden om op de vlucht te slaan, als haar grote liefde Cole daar ten minste niet was.Een jaar met jou – Julia Whelan
Omdat het zo goed staat op haar cv, gaat Ella een jaar studeren in Oxford. Daarna wil ze een baan zoeken in de Amerikaanse politiek. De typisch Engelse poëziedocent Jamie heeft net als Ella totaal geen behoefte heeft aan een relatie, maar wel aan romantiek. Als ze erachter komt waarom hij zich niet wil binden, twijfelt Ella of ze wel naar de VS moet terugkeren.

Waargebeurde verhalen

Wanneer kun je beginnen? – Beck Dorey-Stein
De 25-jarige Beck wordt, min of meer per toeval, onderdeel van het eliteteam dat president Obama overal volgt. Het Witte Huis omvat een compleet nieuwe wereld vol glamour, drama, intriges en protocollen, maar het blijkt ook gewoon een kantoor, met leuke en minder leuke collega’s.

Diva – Erik Brouwer
Biografie over de Amsterdamse Jetje die in 1917 naar Hollywood vertrekt om het daar te gaan maken. Ze noemt zich Jetta Goudal, beweert uit Versailles te komen, en wordt een wereldberoemde filmster die naast Greta Garbo en Charlie Chaplin op het witte doek schittert.

Doet sneeuw pijn – Carolien Spaans
Jean Michel gaat met vrienden skiën, maar keert niet terug. Carolien is op dat moment thuis met hun zoontje van zeven maanden. Hoe moet ze verder zonder haar grote liefde? Zonder de vader van haar baby? Hoe raap je na zo’n ramp jezelf en je leven bij elkaar? Een indrukwekkend boek over opkrabbelen als het ondenkbare is gebeurd.

Kookboeken

Het jaar van Guus & Dick – Guus Meeuwis en Dick Middelweerd
Guus Meeuwis en sterrenkok Dick Middelweerd delen in dit kookboek hun lekkerste recepten voor speciale gelegenheden, zoals Sinterklaas, Kerst en carnaval. Met natuurlijk het recept van Guus’ verrukkelijke saté, die hij elk jaar op zijn verjaardag serveert.

Simpel – Yotam Ottolenghi
Eenvoudige gerechten? Die associeer je niet direct met een bekende kok als Yotam Ottolenghi. Toch staan in zijn nieuwe kookboek allerlei makkelijk te maken gerechten, die heel bijzonder zijn. Denk aan avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.


Smakelijk – Ronald Giphart
Ronald Giphart is een foodie in hart en nieren. Hij kookt zich een slag in de rondte, verzamelt kookboeken en reist stad en land af op zoek naar het ultieme recept. Al meer dan tien jaar schrijft hij over zijn favoriete gerechten. Dit boek is een verzameling van zijn leukste stukken en lekkerste recepten.

Kinderboeken

The hate u give (16+) – Angie Thomas
Winnaar van het beste boek voor jongeren 2018. Starr Carter gaat naar een dure particuliere school, maar ze woont in een armoedige wijk. Wanneer ze ziet hoe haar beste vriend wordt doodgeschoten door een politieagent, moet ze beslissen of ze voor zichzelf kiest of voor gerechtigheid voor haar vriend gaat.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes (11+) – Elena Favilli & Francesca Cavallo
Honderd verhalen over inspirerende vrouwen die de wereld veranderden – als schrijfster, piraat of wiskundige. Met illustraties van zestig vrouwelijke kunstenaars van over de hele wereld. Leuk voor jezelf en om voor te lezen.

De maan moet ook een kus (6+) – Hyklia de Jong
Een leuk boek om voor te lezen voor het slapengaan. Kinderen fantaseren mee over hoe zij naar de maan zouden gaan. En als je het uit hebt, kun je vragen waar zij over willen dromen.

Kans maken op één van deze 93 boeken?
Vul dan vóór 28 december het winformulier hieronder in en laat ons in het opmerkingenveld weten welk boek jij graag zou willen winnen.

 

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien