Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Deze 'simpele' verandering zorgt voor een enorme waardevermeerdering van je huis

Als je iets verandert aan je huis is het natuurlijk altijd mooi meegenomen als je de waarde hiermee verhoogt. Maar dat deze ‘simpele’ aanpassing volgens experts de allerbeste investering voor je huis is, had je vast niet zien aankomen.

De website HomeAdvisor doet ieder jaar onderzoek naar wat de beste investering is die de waarde van jouw huis razendsnel doet stijgen. De uitkomst is verrassend.

Advertentie

Geen verbouwing

Als je je afvraagt welke veranderingen de waarde van je huis goed doen, dan denk je waarschijnlijk aan een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of misschien wel een nieuw dak. Gek genoeg is de beste investering een stuk goedkoper en eenvoudiger. Je hoeft er helemaal geen grote verbouwing voor te doen.

Garagedeur

In het rapport Remodeling 2019 Cost vs. Value van HomeAdvisor staat dat een nieuwe garagedeur de beste investering is die je kunt doen. Voor deze relatief goedkope uitgave, krijg je volgens het rapport veel terug. Een garagedeur kan de hele uitstraling van je huis veranderen, maar kan ook zorgen voor minder energieverbruik (lagere maandlasten) en betere beveiliging tegen inbrekers.

Volgens het rapport kan een nieuwe garagedeur daarom zorgen voor een forse waardevermeerdering van je huis.

Zó voorkom je krassen op je auto als je ‘m in de garage zet

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Lees meer

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien