Lion King de musical, 2e kaart halve prijs >

Zoek binnen:

Waarom je op Ibiza móét zijn geweest

Een last minute boeken is altijd slim, want héél lief voor je portemonnee. Alleen: waar gaat de reis naartoe? Het aanbod is vaak zo overweldigend dat de twijfel (en stress) toeslaat. De ultieme inspiratiebron: de Last Minute Favorites van persoonlijke reisadviseurs. Pssssst. Ga je mee naar… Ibiza?

Libelle samen met VakantieXperts

Te oud om op Ibiza te dansen? Welnee!
Op Ibiza is alles te vinden wat een vakantieganger zich maar kan wensen: zon, zee, strand, leuke stadjes, rust, heerlijk eten, feest. Niet voor niets is dit zonnige eiland in de Middellandse Zee al jaren de favoriete Last minute bestemming van ReisXpert Michelle van VakantieXperts: ‘Het liefst huur ik een huis in de bergen met een zwembad en op mijn eerste avond eet ik standaard paella met zeevruchten bij mijn favoriete restaurant Es Boldado met uitzicht op de rotseilanden.’ Ibiza is een paradijs voor feestgangers die tot de zon opkomt willen dansen op muziek van grote namen als David Guetta en Martin Garrix, maar het is ook de plek om – net als Michelle – heerlijk te relaxen. ‘Een bezoekje aan hippiemarkt Punta Arabi mag niet ontbreken, maar we strijken ook vaak neer op een van de strandjes bij de afgelegen baaien. Of we gaan een dagje met de boot naar het eiland Formentera, een geweldig uitje.’ Ibiza is ideaal als Last Minute bestemming, want je bent er al na 2,5 uur vliegen. Perfect als je er een weekje tussenuit wilt, maar ook ideaal als hide-out voor een lang weekend weg!

Waarom VakantieXperts? Dáárom!

  • Met 210 vestigingen, 750 reisexperts en ruim 150 samenwerkingen met reisorganisaties heeft VakantieXperts alles in huis om de vakantie te vinden die bij je past én je verrast.
  • Van vaccinaties, verzekering en huurauto tot excursiepakket: alle vakanties worden van A tot Z geregeld, zodat je kunt focussen op je hoofdtaak: genieten!
  • Er is actuele kennis over alle acties en kortingen, zodat je nooit teveel betaalt.
  • Je kunt spontaan binnenvallen of een afspraak maken (nooit meer wachten!).
  • Voor € 39,50 boekingskosten regelt VakantieXperts alles – echt álles – voor je.

Op maat gemaakte vakantie
Behalve luxe all inclusives heeft VakantieXperts ook op maat gemaakte vakanties die helemaal zijn ingericht op uw persoonlijke wensen. Denk: een villa aan zee, een leuke huurauto om het eiland mee rond te crossen of losse vluchten. De ReisXperts van VakantieXperts zijn pas content als jij dat bent!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien