Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Zo creëer je de ultieme thuisbioscoop!

Met het koude weer buiten is binnen hét seizoen voor bankhangen aangebroken. Kruip met dekens op de bank en de afstandsbediening binnen handbereik. Dit is waarom thuisblijven met het hele gezin een veel beter idee is dan de bioscoop. Hieronder de pluspunten op een rij.

Libelle samen met KPN

Een comfortabele thuisbioscoop
Met een thuisbioscoop vermijd je overvolle bioscoopzalen en geroezemoes. Heerlijk! Dim de lichten, nestel je diep in de bank, zorg voor voldoende dekens en kussens (comfort is tres importante) en ga aan de wandel met het geluid. Tip: verplaats de geluidsboxen naar verschillende uiteindes van de bank, voor het ultieme bioscoop surround-system gevoel.

Voor de allerkleinsten
Sloof je extra uit voor de allerkleinsten in huis en creëer naast de thuisbioscoop ook nog een tipi of een fort. Zet twee stoelen neer, gooi er een laken overheen, leg wat kussens op de grond en nodig de knuffels uit. Vouw tot slot het doek met een wasknijper op een kiertje. Zo gepiept en ontzettend knus.

Zelfgemaakt blijft het allerlekkerst
Een filmavond is natuurlijk niet compleet zonder popcorn. En wat wil nou, thuis maak je véél lekkerdere popcorn dan de kant-en-klare machine bij het filmhuis. Combineer het beste van twee werelden, namelijk zoet en zout, met een huisgemaakte salted caramel. Zijn de maiskorrels gepoft? Roer een paar lepels warme karamelsaus erdoorheen en breng op smaak met een beetje zeezout. Even afkoelen en graaien maar.

Family time
Family time = quality time. Door er thuis een feestje van te maken, zorg je voor herinneringen die jullie als gezin altijd bijblijven. Ook kun je lekker ongegeneerd tegen elkaar aankruipen, hardop lachen, je gekke pantoffels dragen en op pauze drukken wanneer er iemand moet plassen. Alléén maar voordelen dus.

Extra kijkplezier!
Beleef extra kijkplezier voor het hele gezin met KPN Compleet. Zo kun je met KPN Compleet met Interactieve TV kiezen uit FOX Sports Eredivisie, het Pluspakket of het Kidspakket. Wat dacht je van Disney Junior, E! Entertainment, Family7 of Animal Planet? Elke kalendermaand kun je kosteloos het zenderpakket wisselen. En zie dan nog maar, met gratis extra zenders, series en films, het huis uit te komen.

Kijk voor nog meer voordelen, voorwaarden en aanmelden op www.kpn.com/compleet.

logo-kpn

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien