Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Het was nog nooit zó warm op 26 februari als vandaag

Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag ontzettend lekker warm weer is. De eerste blote benen zijn zelfs alweer gespot, wat uitzonderlijk is voor de tijd van het jaar. Het blijkt vandaag dan ook de warmste 26 februari ooit te zijn. 

Vandaag om 12.00 uur werd er in De Bilt al 15,3 graden gemeten. Met deze indrukwekkende temperatuur werd het record uit 1964 verbroken, want tot vandaag was de warmste temperatuur op 26 februari 15,1 graden.

Advertentie

Uitzonderlijk warm
Het is niet het eerste warmterecord dat gemeten werd deze maand, want op zowel 16 als 25 februari werden er records verbroken met de bijzonder warme temperaturen. Morgen wordt naar verwachting de vierde warmste dag van februari ooit gemeten.

Spectaculaire winterdag
Uiteindelijk kan het vandaag in De Bilt zelfs 18 graden worden, en in het zuiden en oosten wordt het met 19 graden nog warmer. Er wordt zelfs gefluisterd dat het op sommige plekken van het land 20 graden kan worden, wat voor een winterdag in februari wel echt spectaculair is.

Regen in het vooruitzicht
We moeten nog even heel erg genieten van deze lentedagen, want na morgen daalt de temperatuur flink en wordt het niet warmer dan 10 graden. Er wordt gesproken over wolken en regen, waarmee we ineens weer terug zijn in de Hollandse winter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weeronline, Hart van Nederland. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien