Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Hoera! Zonnig en warm paasweekend op komst

Terwijl de temperaturen maandag nog ietwat frisjes zijn, laat de zon de komende dagen haar gezicht steeds meer zien. Het paasweekend kan het op sommige plekken zelfs 20 graden worden.

Het paasontbijt kun je dus gewoon lekker buiten in de tuin opeten. De paaseitjes moeten alleen wel heel snel gezocht worden, voordat de chocola smelt in de zon…

Advertentie

Steeds warmer
Woensdag kan er nog een klein buitje vallen, maar vanaf donderdag kan het grote genieten echt beginnen. De wind is dan nog wel vrij krachtig, maar de temperatuur kan oplopen tot wel 19 graden.

Zonnig Paasweekend
Goede Vrijdag wordt dit jaar ook écht een goede vrijdag, want de zon schijnt volop. De maximumtemperatuur komt uit op 18 tot 22 graden. Omdat de wind gaat liggen, voelt het direct ook een stuk warmer aan. En het warme weer houdt aan, want het gehele paasweekend blijft het droog en hartstikke zonnig. De maximumtemperatuur kan op plaatsen zelfs uitkomen op 21 graden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weeronline. Beeld: iStock

 

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien