Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Waarom je nooit wasverzachter moet verwarmen in een pannetje

Een paar jaar geleden liet stylist Roy Donders in zijn tv-programma zien hoe hij nare geurtjes in huis voorkomt: een beetje wasverzachter koken in een pannetje. Nog steeds gebruiken veel mensen deze tip. Dat blijkt niet zo verstandig te zijn.

Vlak na de uitzending kwam Robijn namelijk meteen met een reactie. Zo zou het volgens het merk schadelijk zijn voor je gezondheid om wasverzachter in een pannetje te koken. “Wij raden dat ook zeker af.” Er zitten namelijke giftige chemicaliën in die dan vrij komen. Dat kan duizeligheid, hoofdpijn, geheugenverlies en pijn in de nek veroorzaken. Die stoffen komen maar in hele kleine hoeveelheden voor in wasverzachter, maar wanneer je het kookt, word je hier wel aan blootgesteld. En dat is niet goed voor je gezondheid.

Advertentie

Kom je er net achter dat je wasverzachter op is? Check deze Persil box!
Kom je er net achter dat je wasverzachter op is? Check deze Persil box!
49.95 25.95
Bestel hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock.

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien