Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

We waren hoopvol, maar helaas: ook dit jaar geen witte kerst

Wij zagen het na de eerste sneeuwvlokken van afgelopen weekend al helemaal voor ons: een witte kerst! Maar helaas… De kans is groot dat ’t de laatste sneeuwval van dit jaar was.

Groene kerst
Als we de 15-daagse temperatuurverwachting van Weerplaza moeten geloven, dan gaan we gewoon een groene kerst krijgen. Vriezen of sneeuwen, dat gaat voorlopig niet meer gebeuren. Door de zuidwestelijke wind ligt de temperatuur zowel ‘s nachts als overdag ruim boven het vriespunt.

Advertentie

Mist en lage bewolking
Vandaag begint met veel bewolking en regen, maar gelukkig blijft het in de middag en avond vrijwel over droog. In het zuidwesten van het land komt zelfs de zon zo nu en dan tevoorschijn. In de avond klaart het op veel plaatsen op en kan verder landinwaarts plaatselijk weer mist of lage bewolking ontstaan. Het koelt in de nacht van dinsdag niet verder af dan 2 tot 4 graden.

Zonnetje
Morgen hebben we wat meer geluk en blijft het overdag droog. In de ochtend trekt er wat lage bewolking door het land, maar in de middag klaart het op en is de zon van tijd tot tijd te zien. “Met de zon is het een stuk vriendelijker”, vertelt meteoroloog Diana Woei van Weerplaza.

Zacht weekend
In het weekend hebben we waarschijnlijk met de meest zachte lucht te maken en wordt het in de middag 8 tot 10 graden. En als de 15 daagse temperatuur verwachting uitkomt, krijgen we  opnieuw geen witte kerst in Nederland.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weerplaza. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien