Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Déze website kiest de perfecte film voor besluiteloze koppels

Voor een gemiddelde date night ben je vaak al een half uur kwijt aan het kiezen van een film om te eindigen met een slappe comedy. Ben je dat zat en wil je gewoon een film kijken die voor jullie beiden top is? Zoek niet verder, dít is de oplossing. 

Zo houd je een boel tijd over voor écht leuke dingen.

Advertentie

Gedoe

Een avondje Netflixen klinkt vaak ontspannender dan het lijkt. Het kiezen van een film die voor zowel jou én je partner leuk is, is nogal een opgave. Hij wilt actie, maar jij liever romantiek. Die ene film waar dat samenkomt, kennen jullie al. Kortom: gedoe.

Ideaal compromis

Maar nou blijkt er gewoon een website te zijn die dit probleem helemaal wegneemt: datenightmovies.com. Op deze website kun je jouw favoriete film invullen en die van je partner. Even wachten en de site ‘berekent’ precies welke film jullie smaken helemaal samenbrengt. En voilà! Nu heb je een rijtje met films die voor jullie allebei goed zouden moeten zijn. Het ideale compromis.

Combinatie

Ben jij bijvoorbeeld gek van Mamma Mia maar kijkt hij liever naar The Wolf of Wallstreet? Even invullen en daar heb je het: het wordt Wedding Crashers of Rocketman. Handig hè? En als je gewoon even helemaal geen zin hebt om na te denken klik je gewoon op ‘random combo‘. Dan kiest de website zomaar een film voor jullie 2.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify. Beeld: iStock. 

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien