Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Goed nieuws voor zonliefhebbers: het blijft voorlopig zomers

Als het in Nederland een paar dagen mooi weer is, voel je misschien wat druk om ervan te genieten. Het kan immers zo weer gedaan zijn met de pret. De komende week zijn er gelukkig genoeg momenten om te genieten van de zon.

Al is er ook veel kans op onweer, dus een plu is geen overbodige luxe.

Advertentie

De komende twee dagen kun je in ieder geval met blote benen naar buiten. Dinsdag 18 juni wordt het zomers warm met temperaturen van 23 tot 29 graden. In de loop van de dag kunnen er wel wat stapelwolken komen. Mogelijk valt in het oosten een regen- of onweersbui.

Zon en buien
In de nacht naar woensdag 19 juni neemt de kans op een regen- of onweersbui vanuit het zuidwesten geleidelijk toe. Ook kunnen er windstoten voorkomen.

Woensdagmiddag is het broeierig weer, maar wordt het wel ontzettend warm. Dit komt door de hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. De temperaturen lopen van 24 tot 26 graden in het westen, 25-26 graden n het midden en 28-29 graden in het oosten.

En zoals het in Nederland vaak gaat na een warme dag… Woensdagavond is er kans op stevige onweersbuien. Het koelt ’s nachts dan ook af naar 14 à 15 graden.

Meer zonneschijn
Ook donderdag kunnen er buien voorkomen. Vanaf vrijdag is de buienkans kleiner en is er meer ruimte voor de zon. Het weekend is vrij zonnig en warm. Zaterdag wordt het 19 tot 23 graden, zondag kan het landinwaarts ook nog eens 25 graden worden. Kortom: het zomerse weer houdt aan.

Volgende week maandag is het ook nog warm met kans op een onweersbui. Daarna wordt het volgens Weeronline.nl ‘normaal juniweer’. Dit betekent een temperatuur van rond de 21 raden en een mix van zon, wolken en een bui. Maar ook niets om over te klagen, dus.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weeronline.nl, Nu.nl. Beeld: iStock

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien