Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Zeg maar even dag tegen de zomer: code geel en onweer

We schreven al eerder dat het de komende week fris wordt met temperaturen lager dan normaal, maar vandaag wordt zelfs code geel afgegeven. Verwacht: buien én pittige onweer.

Dat voorspelt het KNMI. Het weer instituut heeft voor acht provincies code geel afgegeven. Behalve Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Holland heeft het hele land last van het herfstige weer. Plaatselijk gaan de onweersbuien gepaard met windstoten en hagel van maar liefst 70 kilometer per uur. Haal die regenjas maar van de kapstok, want pittige buien trekken het midden en zuiden van het land over.

Advertentie

Maar hoe zit het met de zomer?
Voor iedereen die nu zomervakantie viert in eigen land hebben we niet zo goed nieuws. Ook morgen valt er veel regen en het blijft de aankomende 10 dagen frisser dan normaal is voor de tijd van het jaar. Ook wordt het niet warmer dan 18 graden. Wel fijn: hoef je je tenminste niet schuldig te voelen als je met een goed boek onder een dekentje op de bank kruipt.

Zin in zon? Ga dan lekker naar Madeira, grote kans dat daar wél de zon schijnt: 

Kom mee naar Madeira
Kom mee naar Madeira
499,-
Boek hier

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! Bron: RTLnieuws.nl. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien