Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Weersverwachting: maandagochtend kans op krabben

Iedereen die vandaag een blik naar buiten werpt, weet: het weer is niet veel soeps. Het is fris, winderig en vooral heel erg nat. Toch gloort er een klein lichtpuntje aan de herfstige horizon. 

Morgen wordt namelijk zowaar een droge dag. Althans: overdag. ’s Avonds kunnen we namelijk weer rekenen op een bak regen. En dat houdt de daaropvolgende dagen gezellig aan, vertelt weervrouw Nicolien Kroon aan RTL Nieuws.

Advertentie

Krabben
We kunnen maandag overdag de paraplu thuis laten, maar houd ’s ochtends de autokrabber wel bij de hand. Als je in het noorden woont, bestaat de kans dat je moet krabben morgenochtend. De temperatuur zakt vannacht namelijk voor het eerst deze herfst tot het vriespunt.

De zon
Vooruit, nog een heel klein lichtpuntje dan: tussen de regenbuien van komende week zal de zon zich tussen de buien door wel iets vaker laten zien. Warm wordt het trouwens ook al niet. We moeten het doen met zo’n 14 graden, wat net iets frisser is dan normaal voor de tijd van het jaar.

Als je dan toch door de regen moet, kun je net zo goed een hippe regenjas aantrekken. Bijvoorbeeld een van deze leukerds:

 

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien