Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zet je schrap: oktober wordt héél nat en zelfs stormachtig

De herfst is begonnen en dat is goed te merken aan het weer. Het is fris en regenachtig. Maar de weersvoorspelling voor oktober voorspelt pas écht herfstweer. 

En niet zo’n beetje ook.

Advertentie

Weersvoorspelling oktober

De weersvoorspelling voor oktober belooft namelijk veel regen. Heel. Veel. Regen. Volgens Weeronline.nl wordt het een behoorlijke natte maand. En aangezien oktober sowieso al bekend staat als de natste maand van het jaar, wil dat wel wat zeggen. Sla dus maar een goede paraplu en regenjas in.

Herfststorm

En maak van die paraplu maar een stormparaplu. Het natte weer gaat in oktober namelijk af en toe gepaard met een stevige zuidwestenwind. Er worden zelfs heuse herfststormen verwacht in oktober. Voorlopig hoef je je winterjas nog niet uit de kast te halen, want echt heel koud wordt het volgens de laatste verwachtingen niet.

Hallo herfst

Vind jij de herfst een heerlijk seizoen? Op Libelle.nl kom je helemaal in de sferen:

Gestoken door een herfstwesp? Dokter Rutger geeft belangrijk advies: 

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Weeronline.nl. Beeld: iStock 

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien