Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Wees creatief, dat vermindert stress

Wanorde vind je niet alleen in je huis of in je kasten, ook in je hoofd kan het weleens een rommeltje zijn. Je hoofd zit te vol, je gedachten liggen onder het stof en onrust maakt je geest zwaar.

Libelle samen met KreaDoe

Advertentie

Je bovenkamer reageert op stresshormonen die in je lichaam worden geproduceerd en afgegeven. Door iets creatiefs te ondernemen, wordt die stresscyclus doorbroken. Met je handen bezig zijn zorgt ervoor dat je geest rustiger wordt en heeft een positief effect op je immuunsysteem.

Inspiratie opdoen
Inspiratie opdoen voor (nieuwe) creatieve ideeën? Dan ben je bij het KreaDoe event aan het juiste adres van 1 t/m 5 november! Haken, breien, home deco, taarten, cupcakes en sieraden maken: dit event is voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Kom op verrassende ideeën of doe mee aan een van de tientallen workshops.

Voor mama’s en oma’s
Nieuw dit jaar: Mama maakt! Een plein met de leukste DIY-projecten voor kersverse moeders en oma’s. Verwacht veel inspiratie voor speelgoed, kinderkleding, baby- en kinderkaarten en nog veel meer creatieve ingevingen.

Koop snel je kaartje op kreadoe.nl en geef je geest ruimte voor creativiteit.

Winactie
Wij mogen 5 x 2 verwenpakketten weggeven. Een verwenpakket bestaat uit: een entreeticket, shopper, koffie/thee en iets zoets.  Vul snel je gegeven in en wie weet ga je samen met je moeder, vriendin of dochter naar deze leuke, creatieve dag in Jaarbeurs Utrecht.

 

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien