Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Weinig zomer dit weekend: het gaat alleen maar regenen

We hebben een paar mooie dagen achter de rug, maar dat was het dan ook. Komend weekend lijkt het wel herfst, want het gaat vooral veel regenen.

Als we de weervoorspellingen mogen geloven, staat komend weekend vooral in het teken van regen en misschien zelfs wel wat onweersbuien. Kortom: slecht nieuws voor alle mensen die nu op de camping staan, want er zullen flinke plassen ontstaan. Dus zorg dat paraplu en regenlaarzen klaarstaan.

Advertentie

Vooral ’s nachts

Eén lichtpuntje: de meeste buien vallen later op de zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag. Dus overdag blijft het op veel plekken droog. Ook wordt het gelukkig niet echt koud, want de temperaturen blijven zo tussen de 20 en 25 graden Celsius. De buien trekken zondag overdag geleidelijk naar het oosten weg. Mochten het wel regenen, dan is er helaas ook wat kans op onweer.

Wisselvallig

Na het weekend houdt het wisselvallige weer aan, maar gelukkig wel wat minder nat dan het weekend. Er zullen dagelijks wel wat buien over het land trekken en gaat het hier en daar regenen. De zon zal zich helaas niet zo vaak laten zien. De temperatuur kent pieken en dalen. Gemiddeld blijft het zo’n 20 à 23 graden, maar het kan ook een dag ruim 25 graden worden.

Zit je op de camping of wil je het huis uit? Gezinsvlogger Doortje heeft 5 tips om lekker buiten te spelen in de regen met je (klein)kind:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weeronline. Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien