Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom je juist dít jaar op wintersport zou moeten gaan

Wie altijd al droomt van de ski’s aantrekken of op een snowboard de piste af sjezen: je kunt het beste dit jaar die wintersport boeken.

Want: er ligt nú al sneeuw in de Alpen. En dat betekent dat je dus niet hoeft te wachten tot het hoogseizoen in de voorjaarsvakantie voor die goede witte deken. Ofwel: je kunt een stuk goedkoper gaan dit jaar, voor dezelfde fijne sneeuw onder je latten.

Advertentie

Duurde wat langer
Niet alleen de hoogste pieken zijn al wit, maar ook de lager gelegen delen van de skipistes zijn al bedolven onder een wit laagje sneeuw. Gemiddeld ligt er in de Alpen boven de 800 tot 1.000 meter (nú al) 40 tot 80 centimeter sneeuw. Dat is vroeg voor de tijd van het jaar. Vorig jaar viel namelijk pas rond de kerstdagen de eerste sneeuw in het skigebied.

Populair
Helemaal fijn is om te weten dat er een grote kans is dat de hoogste sneeuwlaag de komende 5 maanden blijft liggen. Lekker nieuws dus, voor alle liefhebbers van langlaufen, skiën, sleeën en snowboarden. Per jaar gaan er ongeveer een miljoen Nederlanders op wintersport.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien