Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

WhatsApp gaat binnenkort déze verandering doorvoeren

Even een appje doorsturen? Daar komt binnenkort de melding forwarded (doorgestuurd) boven te staan. Jouw vriend, man, vriendin, collega of wie je ook appt, ziet het dus direct als jij het bericht niet zelf geschreven hebt.

De medewerkers van WhatsApp veranderen continu dingen aan de populaire berichten-app. In de nieuwste versie zie je het dus duidelijk als een bericht naar jou is doorgestuurd en dus niet door je gesprekspartner zelf is getypt.

Advertentie

Misinformatie tegengaan
WhatsApp verklaart dat de melding ”helpt om vast te stellen of je vriend of kennis het bericht zelf heeft geschreven, of dat het van iemand anders komt”. De gedachte achter die nieuwste feature is dat het de verspreiding van misinformatie en -communicatie helpt tegen te gaan. Ook meldt WhatsApp dat ze ”iedereen aanmoedigen om na te denken voordat je doorgestuurde berichten deelt”.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De Telegraaf. Beeld: iStock

Zoek je een nieuw telefoonhoesje? Dít zijn momenteel de best verkochte.

Batterij van je telefoon bijna leeg? Zo laad je ‘m supersnel weer op: 

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien