Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Winactie: we geven 5x het boek 'Brief voor de koning' weg

Voor de boekenliefhebbers onder ons hebben we weer een leuke winactie klaarstaan. We mogen 5 speciale Netflix-edities van De brief voor de koning van Tonke Dragt weggeven.

Netflix heeft een nieuwe original uitgebracht: The letter for the king. De serie is geïnspireerd op de klassieke jeugdroman De brief voor de koning van Tonke Dragt uit 1962. Dit is het eerste Nederlandstalige boek dat is verfilmd door Netflix. Het boek is in 2004 bekroond met de Griffel der Griffels voor het mooiste boek aller tijden. Om dit te vieren wordt er een speciale Netflix-editie uitgebracht van het Nederlandse boek bij de serie.

Advertentie

Het verhaal

Het boek gaat over Tiuri, die nog 1 nacht te gaan heeft tot hij ridder wordt. Zijn laatste nacht moet hij in afzondering en complete stilte doorbrengen. Juist die nacht klinkt er een schreeuw om hulp. Als Tiuri antwoordt, wordt hij geen ridder. Maar wat moet je doen als het gaat om leven en dood? Als Tiuri de deur opent, stelt een nachtelijke bezoeker hem een vraag die zijn leven voorgoed zal veranderen. Hij moet een geheime brief bezorgen aan de koning aan de andere kant van de bergen. Weigeren kan hij niet, want het is een brief die het lot van het hele koninkrijk zal bepalen. Tiuri moet alles achterlaten: zijn thuis, zijn dromen – allemaal voor een opdracht die hem zijn leven kan kosten.

Winnen?

Mag deze jeugdklassieker niet in jouw boekenkast ontbreken? Vul dan snel het formulier in en maak kans! Meedoen kan tot en met donderdag 8 april.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien