Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Winnen: 10x het boek 'Dag & Nacht' van Helga van Leur

Waarom is de lucht blauw en de zonsondergang rood? Hoe ontstaat de regenboog met al zijn kleuren? Kun je vanuit Nederland het poollicht zien? Op die vragen geven Helga van Leur en Govert Schilling antwoorden in het boek Dag & Nacht.

In Dag & Nacht lees je alles wat er overdag en ’s nachts aan de hemel te zien is. Van wolkentypen, optische verschijnselen en bliksem tot vallende sterren, planeetsamenstanden en zonsverduisteringen. In begrijpelijke taal en voorzien van prachtige foto’s nemen Helga & Govert je mee op een boeiende verkenningstocht, van ’s morgens vroeg tot diep in de nacht.

Advertentie

Winnen: Dag & Nacht

Kans maken op 1 van de 10 boeken? Vul dan onderstaand win-formulier in:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien