Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Winnen: kaartjes voor het grootste champagnefestival van Nederland

Gek op bubbels? Dan wil je hier absoluut naartoe. Deze zomer vindt het allereerste champagnefestival in Nederland plaats: Fête du Champagne. Proeven, nippen en nog meer proeven.

Jij kunt erbij zijn want we geven kaarten weg!

Advertentie

Druiven stampen
Tijdens dit driedaagse festival in juni kunnen de bezoekers verdwalen in alles wat met champagnes, crémants en wijn te maken heeft. Maar behalve het proeven van maar liefst 100 verschillende soorten champagne, kun je je ook vermaken met echte Franse chansons, het stampen van druiven gaan, je bubbel-kennis testen en zelfs een workshop sabreren volgen. Ook is er een Franse markt waar je allerlei typisch Franse lekkernijen kunt proeven. Kortom: een prachtige dag vol met bubbels en plezier!

Winnen
Goed nieuws voor de bubbelliefhebbers. Libelle geeft 5×2 kaarten weg voor Fête du Champagne! Vul hieronder het winformulier in om kans te maken en laat ons in het ‘opmerkingen’-veld weten wie jij wilt meenemen én waarom.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien